start   |   aanbiedingen   |   wijnrekken   |   wijnklimaatkasten   |   nieuwsbrief   |   informatie & advies   |   contact telefoon 035 - 694 50 04
         
 

Wijnkoelkast ASV WC38B

 

 
 

Wijnkoelkast met 2 gescheiden en separaat regelbare koelcompartimenten.


Een wijnkoelkast is met name geschikt en bedoeld om wijn, op elk moment, op de gewenste temperatuur uit te serveren. Wijnkoelkasten treft u veelal in de betere horecagelegenheden en bij op gemak gestelde wijnliefhebbers aan. Voor wie, gedurende lange tijd, wijn wil laten rijpen is een wijnbewaarkast of een wijnklimaatkast een veel betere keuze. Het langdurig bewaren, echt opleggen, van wijn vergt namelijk veel meer van een wijnkast.

Deze ASV wijnkoelkast biedt een uitstekende functionaliteit in een stijlvol Deens design. Per compartiment kunt u de temperatuur regelen tussen de 5 en 18°C. In het ene compartiment kunt u dus rosé, witte en mousserende wijn bewaren, in het andere compartiment uw rode wijnen en port. Omdat deze wijnkoelkast is uitgerust met 2 deuren gaat er niet onnodig kou verloren.

De behuizing is netjes afgewerkt, deze kast kan dan ook vrijstaand worden gebruikt. De behuizing is matzwart, de deuren zijn voorzien van een aluminium deurlijst en getint dubbelglas. Aangezien de ventilatie via de plint geschiedt kunt u deze kast ook inbouwen in uw keuken.

Uw flessen wijn worden afgeschermd van schadelijke UV-stralen doordat de glaspanelen beschikken over een UV-filter. Vibraties worden op diverse manieren geminimaliseerd. Dit is om te voorkomen dat trillingen de biochemische ontwikkeling van de wijn verstoren. De lucht in de kast circuleert voortdurend, zodoende wordt de vorming van schimmel en de aantasting van wijn met onwenselijke geuren vermeden.

Deze ASV wijnkoelkast is ideaal voor de wijnliefhebber die een grijpvoorraad wijn onder handbereik en op serveertemperatuur wenst te bewaren. 

 

  SPECIFICATIES ASV WC38B

- Vrijstaand / onderbouw
- 2 compartimenten met separaat regelbare temperatuur
- Temperatuur (mono) 5 - 18°C. (instelbaar per compartiment)
- Capaciteit : 38 (19/19) flessen (75 cl. Bordeaux kort)
- Zwarte metalen behuizing
- 2 aluminium deuren met getint dubbelglas met UV-filtering
- Dig. thermostaat voor precieze temperatuurinstelling
- Verwarmingselement
- Automatische ontdooifunctie
- 12 deels uitschuifbare leggers
- Afmetingen : 82 - 89 (h) x 59,5(b) x 57,3 (d) in cm.
- Interieurverlichting (LED)
- Trillinggedempte compressor
- Verbruik : 144 kWh / jaar (bij 20°C omg. temp.)
- Gewicht : 57 kg.
- Garantie : 2 jaar op fabricagefouten

Prijs : € 1.439,00 (incl. BTW. verwijderingsbijdrage en transport)


Bestel on-line >>
 
     
 
         
         
Exaro ©