start   |   aanbiedingen   |   wijnrekken   |   wijnklimaatkasten   |   nieuwsbrief   |   informatie & advies   |   contact telefoon 035 - 694 50 04
         
 

Wijnkoelkast ASV WC32B

 

 
 

Wijnkoelkast met 2 gescheiden en separaat regelbare koelcompartimenten.


Een wijnkoelkast is met name geschikt en bedoeld om wijn, op elk moment, op de gewenste temperatuur uit te serveren. Wijnkoelkasten treft u veelal in de betere horecagelegenheden en bij op gemak gestelde wijnliefhebbers aan. Voor wie, gedurende lange tijd, wijn wil laten rijpen is een wijnbewaarkast of een wijnklimaatkast een veel betere keuze. Het langdurig bewaren, echt opleggen, van wijn vergt namelijk veel meer van een wijnkast.

Deze ASV wijnkoelkast biedt een uitstekende functionaliteit in een stijlvol Deens design. Per compartiment kunt u de temperatuur regelen. In het ene compartiment kunt u rosé, witte en mousserende wijn bewaren, in het andere compartiment uw rode wijnen en port.

De behuizing is netjes afgewerkt, deze kast kan dan ook vrijstaand worden gebruikt. De behuizing is matzwart, de deuren zijn voorzien van een aluminium deurlijst en getint dubbelglas.

Uw flessen wijn worden afgeschermd van schadelijke UV-stralen doordat de glaspanelen beschikken over een UV-filter. Vibraties worden op diverse manieren geminimaliseerd. Dit is om te voorkomen dat trillingen de biochemische ontwikkeling van de wijn verstoren. De lucht in de kast circuleert voortdurend, zodoende wordt de vorming van schimmel en de aantasting van wijn met onwenselijke geuren vermeden.

Deze ASV wijnkoelkast is ideaal voor de wijnliefhebber die een grijpvoorraad wijn onder handbereik en op serveertemperatuur wenst te bewaren. 

 

Wijnkoelkast voor 32 flessen ASV WC32B

  SPECIFICATIES ASV WC32B

- Vrijstaand
- 2 compartimenten met separaat regelbare temperatuur
- Bovencompartiment temperatuur (mono) 5 - 10°C. (instelbaar)
- Ondercompartiment temperatuur (mono) 10 - 18°C. (instelbaar)
- Capaciteit : 32 (14 boven / 18 onder) flessen (75 cl. Bordeaux kort)
- Zwarte metalen behuizing
- Omkeerbare aluminium deur, getint dubbelglas UV-filtering
- Dig. thermostaat voor precieze temperatuurinstelling
- Verwarmingselement
- Automatische ontdooifunctie
- 5 deels uitschuifbare leggers
- Afmetingen : 83 (h) x 49,3(b) x 58,7 (d) in cm.
- Interieurverlichting (LED)
- Trillinggedempte compressor
- Verbruik : 142 kWh / jaar (bij 20°C omg. temp.)
- Gewicht : 44 kg.
- Garantie : 2 jaar op fabricagefouten

Prijs : € 1.059,00 (incl. BTW. verwijderingsbijdrage en transport)

Bestel on-line >>
 
     
 
         
         
Exaro ©