start   |   aanbiedingen   |   wijnrekken   |   wijnklimaatkasten   |   nieuwsbrief   |   informatie & advies   |   contact telefoon 035 - 694 50 04
         
 

Wijnklimaatkast ASV WC185FG

 

 
 

Zeer stijlvolle wijnklimaatkast met; vlakke glasdeur met getint glas, LED-verlichting en meerdere temperatuurzones.

Stijlvol design
ASV (Denemarken) heeft zichzelf overtroffen met dit minimalistische design. Gekozen is voor strakke rechte lijnen, een deur van rookglas met een zwart kader. Om het exterieur zo strak mogelijk te houden zijn de bedieningselementen in de kast aangebracht. Bovenin de kast is LED-verlichting aangebracht. Uw mooiste wijnflessen kunt u schuin presenteren op de presentatielegger.

Verschillende temperatuurzones
Deze wijnklimaatkast is niet alleen mooi, de kast beschikt ook nog eens over een zeer geavanceerde en praktische temperatuurregeling. De temperatuur boven- en onderin is separaat regelbaar, bovenin kan men zelfs warmte toevoeren.

Brede inzetbaarheid
Dankzij de geavanceerde regelmogelijkheden is deze wijnkast zeer breed inzetbaar. De temperatuur loopt geleidelijk aan op, van de onderin ingestelde temperatuur tot de bovenin ingestelde temperatuur. Een veel gebruikte instelling is circa 7 graden onderin en 16 graden bovenin. Men kan er echter ook voor kiezen om de waarden dichter bij elkaar of verder uiteen in te stellen, bijvoorbeeld afhankelijk van het jaargetijde of de persoonlijke voorkeur.

Direct serveren én bewaren in één kast
Wanneer men de temperatuur uiteen laat lopen van zo'n 6 tot 17 graden Celsius dan is men in staat om vrijwel elke wijnsoort direct op de ideale serveertemperatuur uit de wijnkast te halen. Hiernaast zal men in staat zijn om, daar waar de temperatuur tussen de 10 en 14 graden Celsius ligt, wijnen langdurig op te leggen om ze tot optimale wasdom te laten komen.

Veiligheid
ASV heeft ook de nodige zorg besteed aan de veiligheid, zo wordt de opgelegde wijn beschermd tegen UV-straling, wordt de lucht gezuiverd door een koolstoffilter en wordt er gebruik gemaakt van een trillingsarme compressor en houten leggers.

Deze ASV wijnklimaatkast is ideaal voor de wijnliefhebber die een flinke voorraad wijn onder handbereik en op serveertemperatuur wenst te bewaren en ook nog enkele tientallen flessen langdurig wil op kunnen leggen. Een echte aanrader. 

Afwerkingsniveau
Deze wijnklimaatkast is erg mooi en minimalistisch afgewerkt, getuige de onderstaande foto.

ASV wijnkoelkast detail deur

 

Wijnkoelkast voor 191 flessen ASV WC185FG

  SPECIFICATIES ASV WC185FG

- Vrijstaand
- Multitemperatuur 5 - 22°C. (regelbaar)
- Capaciteit : 191 flessen (75 cl. Bordeaux kort)
- Zwarte behuizing
- Glasdeur, getint dubbelglas UV-filtering
- Dig. thermostaat voor precieze temperatuurinstelling
- Verwarmingselement bovenin
- Automatische ontdooifunctie
- 5 deels uitschuifbare leggers
- 1 presentatierek
- Afmetingen : 185 (h) x 59,5(b) x 59,5 (d) in cm.
- Interieurverlichting (LED)
- Trillinggedempte compressor
- Verbruik : 129 kWh / jaar (bij 20°C omg. temp.) (A+)
- Gewicht : 87 kg.
- Garantie : 2 jaar op fabricagefouten

Prijs : van € 2.259,00 (incl. BTW. verwijderingsbijdrage en transport)

Bestel on-line >>
 
     
 
         
Exaro ©