start   |   aanbiedingen   |   wijnrekken   |   wijnklimaatkasten   |   nieuwsbrief   |   informatie & advies   |   contact telefoon 035 - 694 50 04
         
  LET OP!

We hebben een nieuwe site, gelieve daarheen te gaan.

Bezoek de nieuwe site, door hier te klikken >>>>>>>
 
 
         
 

Vinicase wijnrek van gemalen marmer

Het ideale prefab wijnrek

Wijn is een van de weinige producten die door het lang te bewaren beter kunnen worden. Wanneer u voor de juiste bewaaromstandigheden zorgt dan wordt uw geduld uiteindelijk beloond.

Ideale bewaaromstandigheden
Het rijpingsproces waarin tannines, zuren en aroma's tot een uitgebalanceerd geheel komen, stelt eisen aan de wijze waarop wijnen worden opgelegd. Onderstaand treft u een opsomming van de belangrijkste vereisten aan.
● Een constante temperatuur, bij voorkeur tussen 10 en 14 graden Celsius.
● Een relatieve luchtvochtigheidsgraad tussen de 60 en 75%.
● Een goed geventileerde omgeving zonder sterke geuren.
● Een stabiele ligging, vrij van trillingen.
● Zeer beperkte lichtinval.
● Flessen moeten liggend worden bewaard, de kurk moet vochtig blijven om oxidatie van de wijn te voorkomen.

Showkelder in Bussum bezoeken
Wilt u u dit prachtige wijnrek een keer van dichtbij zien dan kunt u daarvoor een afspraak met ons maken.

Professioneel systeem
Vinicase is afgeleid van het professionele "VR Professionnel" wijnoplegsysteem (op aanvraag bij ons verkrijgbaar voor zéér grote kelders) dat wordt gebruikt in wijnkelders van gerenommeerde wijnproducenten en op de vijf regionale "Lycees du Vin" in Frankrijk, waar jonge wijnprofessionals worden opgeleid. Dit duurzame wijnrek kan u helpen om in uw eigen omgeving de optimale bewaaromstandigheden te creëren.

Het materiaal
Vinicase wordt gemaakt van vergruisd marmer, uit de groeve van Comblanchien in de Bourgogne, en wit cement. Deze hoogwaardige grondstoffen leveren een materiaal op dat temperatuur- en vochtregulerende eigenschappen heeft. De nissen kunnen vocht opnemen en weer afstaan, de massa van het materiaal zorgt ervoor dat temperatuurschommelingen sterk getemperd worden.

De vormgeving
De stijlvolle en getoogde nissen geven het Vinicase wijnrek een authentieke uitstraling. De nissen zijn extra diep, waardoor er 2 rijen flessen achter elkaar kunnen worden opgelegd en de lichtinval wordt geminimaliseerd.

Het ontwerp
Het door wijnprofessionals ontworpen Vinicase wijnbewaarsysteem is modulair van opbouw. De verschillende elementen worden, zonder lijm of cement, gestapeld en aan elkaar geschakeld tot een zelfdragend wijnrek met de stabiliteit van een gemetselde kelder.

Overal toepasbaar
Niet alleen in de wijnkelder, maar ook op andere koele plaatsen in huis zoals in de hal onder de trap of in de bijkeuken biedt Vinicase een stijlvol onderkomen. Een Vinicase wijnkelder mag gezien worden.

Dubbeldiep opleggen
Net als in professionele wijnkelders worden de wijnflessen in een Vinicase wijnrek dubbeldiep opgelegd. De "ziel" van de flessen naar voren en achteren en de, voor temperatuurschommeling gevoeliger, halzen precies in elkaar passend. De massa van steen en flessen zorgt voor een optimale thermische stabiliteit. De extra diepte biedt bescherming tegen invallend licht en vergroot de opslagcapaciteit per strekkende meter wandlengte aanzienlijk.

Eenmalige investering
Met de aanschaf van een Vinicase wijnrek doet u een eenmalige investering. Vinicase is van hoge kwaliteit, onderhoudsvrij, extreem duurzaam en eventueel mee te nemen wanneer u gaat verhuizen. Vinicase prijzen treft u hieronder aan.

Beheer van uw wijnvoorraad
Een Vinicase wijnrek is geschikt voor het beheer van uw wijnverzameling. De wijnnissen zijn geschikt voor alle soorten wijnflessen. Bordeaux of Bourgognemodel, Elzas, Champagne, Rioja, Italiaanse flessen, halve flessen en Magnums vinden een goede plaats.
De nissen kunnen met schappen worden onderverdeeld, waardoor vakken voor 6 tot 92 flessen ontstaan. De schappen zijn in hoogte verstelbaar, zodat u de indeling altijd naar believen aan kunt passen. U bent dan altijd optimaal in staat om wijnsoorten en/of jaargangen overzichtelijk bij elkaar te bewaren.

Uw eigen kelder
Voor wijnliefhebbers is het zelf opleggen van wijn een waar genoegen. Vinicase is al jarenlang bij professionele en particuliere wijnkenners in gebruik. Lang niet altijd in een kelder, maar veelal in een geklimatiseerde bovengrondse wijnkamer. Het Vinicase-wijnoplegsysteem, eventueel aangevuld met apparatuur om de temperatuur en luchtvochtigheid op een wenselijk niveau te houden, staat jaar na jaar garant voor het genieten van uw dierbare wijnen.

Opstelling op maat
Onderaan deze pagina treft u standaardopstellingen aan. Hiermee zult u in veel gevallen in staat zijn om uw wijnkelder in te richten. Mocht u afwijkende wensen hebben dan configureren we graag u een opstelling op maat. Uiteraard kunt u zelf, op basis van de onderstaande informatie, het gewenste wijnrek samenstellen. Komt u er niet uit, aarzel dan nooit ons te benaderen.

GRATIS 3D-ontwerp op maat!
Aan serieus geïnteresseerden uit Nederland en Duitsland bieden wij de mogelijkheid om gratis een 3D-ontwerp van hun toekomstige wijnkelder te laten maken. Neem hiervoor contact met ons op.

 

 


Wijnrek Vinicase 1   Wijnrek Vinicase 2
     
Wijnrek Vinicase 3   Wijnrek Vinicase 4
     
Wijnrek Vinicase 5   Wijnrek Vinicase 6
     
Wijnrek Vinicase 7   Wijnrek Vinicase 8
     
     

Levering en transportkosten
Alle bestellingen worden aan huis bezorgd, onderstaand treft u de tarieven aan. De lading wordt op wegwerppallets, direct naast de vrachtauto, afgeleverd. De transporteur meldt van tevoren wanneer de zending wordt afgeleverd.
Indien u een spoedlevering wenst dan dient u dit, in het opmerkingenveld, aan te geven op het bestelformulier. Wij laten u dan weten of het mogelijk is en tegen welke meerprijs.
Aangezien er rechtstreeks vanuit Frankrijk wordt aangevoerd is zelf afhalen niet mogelijk.

Totaalgewicht Transportkosten incl. BTW.
Van 0 -600 kg. € 180,00
Van 601 - 1.200 kg. € 250,00
Van 1.201 - 1.800 kg. € 300,00
Van 1.801 - 2.400 kg. € 320,00
Meer dan 2.400 kg. aanvraag


Levertermijn

De levertermijn van het Vinicase wijnrek varieert over het algemeen tussen de 3 en 6 weken. Rond de zomervakantie en de kerstdagen is de levertermijn mogelijk langer.


 
   Vinicase wijnrek elementenoverzicht      
         
   
         
 
VA Lage nis
De lage nis vormt, samen met de "basishoek rechts" (AB), in vrijwel alle gevallen de basis van een Vinicase wijnrek. Deze nis is, met behulp van schapjes (TA), onder te verdelen in maximaal 3 vakken. De hoogte van 2 van deze nissen stemt overeen met de hoogte van 1 hoge nis (VB) en met de hoogte van 3 kleine nissen (VC).

Afmetingen en gewicht 
Hoogte  : 48,5 cm. 
Breedte  : 39,5 cm.
Diepte  : 43 cm. 
Gewicht  : 40 kg. 
   
Opslagcapaciteit   
Maximale capaciteit in Bourgogneflessen van 75 cl. : 32 
Maximale capaciteit in Bordeauxflessen van 75 cl. : 42 
 
Prijs : € 93,00incl. BTW Bestel >>>
 
 
 
VC Kleine nis
De kleine nis wordt vaak toegepast wanneer men een bepaalde hoogte maximaal wil benutten of wanneer men het visueel wenselijk acht. Deze nis is, met behulp van schapjes (TA), onder te verdelen in maximaal 2 vakken. De hoogte van 3 van deze kleine nissen stemt overeen met de hoogte van 2 lage nissen (VA) en met de hoogte van 1 hoge nis (VB). De lage nis kan in combinatie met de "basishoek rechts klein" (ABS) als basis dienen voor het beoogde wijnrek.

Afmetingen en gewicht 
Hoogte  : 32,3 cm. 
Breedte  : 39,5 cm.
Diepte  : 43 cm. 
Gewicht  : 33 kg. 
   
Opslagcapaciteit   
Maximale capaciteit in Bourgogneflessen van 75 cl. : 18 
Maximale capaciteit in Bordeauxflessen van 75 cl. : 26 
 
Prijs : € 76,00 incl. BTW Bestel >>>
 
 
 
AB Basishoek rechts
De basishoek rechts vormt de basis voor een Vinicase wijnrek. Dit element komt rechtsonder in het wijnrek terecht en wordt als eerste geplaatst. Links naast het grondvlak van dit element kan men bodemplaten (EB) neerleggen om het rek in de breedterichting uit te breiden. Op de basishoek rechts kan men enkel een lage nis (VA) plaatsen.
Voor de kleine nissen (VC) bestaat er een "basishoek rechts klein" (ABS). Voor de grote nissen bestaan geen basishoeken.

Afmetingen en gewicht 
Hoogte  : 54,5 cm. 
Breedte  : 45,5 cm.
Diepte  : 43 cm. 
Gewicht  : 40 kg. 
   
Prijs : € 93,00 incl. BTW Bestel >>>
 
 
 
ABS Basishoek rechts klein
De basishoek rechts klein kan de basis voor een Vinicase wijnrek zijn. Dit element komt rechtsonder in het wijnrek terecht en wordt als eerste geplaatst. Links naast het grondvlak van dit element kan men bodemplaten (EB) neerleggen om het rek in de breedterichting uit te breiden. Op de basishoek rechts kan men enkel een kleine nis (VC) plaatsen.
Voor de lage nissen (VA) bestaat er een "basishoek rechts" (AB). Voor de grote nissen bestaan geen basishoeken.

Afmetingen en gewicht 
Hoogte  : 38,3 cm. 
Breedte  : 45,5 cm.
Diepte  : 43 cm. 
Gewicht  : 35 kg. 
   
Prijs : € 80,00 incl. BTW Bestel >>>
 
 
 
EB Bodemplaat
De bodemplaten vormen de basis voor iedere kolom nissen. Dit element kan naast een andere bodemplaat of links naast een basishoek worden toegepast.

Afmetingen en gewicht 
Breedte  : 39,5 cm. 
Diepte  : 43 cm. 
Gewicht  : 20 kg. 
   
Prijs : € 58,00 incl. BTW Bestel >>>
 
 
 
TA Schap
De schappen kunnen worden gebruikt om de nissen onder te verdelen, waardoor het beheer van de wijnvoorraad vereenvoudigd kan worden. Bij de diverse nissen staat vermeld in hoeveel vakken de betreffende nis kan worden onderverdeeld. Kies altijd 1 schap minder dan het aantal vakken dat u wenst te creëeren. De schappen worden met metalen pennetjes (worden meegeleverd) in de nissen bevestigd, de nissen zijn hierop voorbereid.

Afmetingen en gewicht 
Breedte  : afgestemd op afmetingen 39,5 cm. brede nissen
Diepte  : 43 cm. 
Gewicht  : 8 kg. 
   
Prijs : € 19,00 incl. BTW Bestel >>>
 
 
 

GA Laag hek
Laag afsluitbaar hek voor de lage nissen, om uw beste wijnen extra veilig op te bergen. Om een hek aan te brengen dient er te worden geboord.

Afmetingen en gewicht 
Breedte  : afgestemd op afmetingen hoge nis
Hoogte  : afgestemd op afmetingen hoge nis 
Gewicht  : 4 kg. 
   
Prijs : € 262,00 incl. BTW Bestel >>>
 
 
 
 
VB Hoge nis
De hoge nis biedt de grootste capaciteit tegen een relatief lage prijs. Deze nis is, met behulp van schapjes (TA), onder te verdelen in maximaal 6 vakken. De hoogte stemt overeen met de hoogte van 2 lage nissen (VA) en met de hoogte van 3 kleine nissen (VC). De hoge nis kan enkel tegen andere nissen aan worden geplaatst en is dus niet uiterst rechts in een opstelling toe te passen als basis voor het beoogde wijnrek.

Afmetingen en gewicht 
Hoogte  : 97 cm. 
Breedte  : 39,5 cm.
Diepte  : 43 cm. 
Gewicht  : 65 kg. 
   
Opslagcapaciteit   
Maximale capaciteit in Bourgogneflessen van 75 cl. : 74 
Maximale capaciteit in Bordeauxflessen van 75 cl. : 92 
 
Prijs : € 132,00 incl. BTW Bestel >>>
 
 
 
DVB Dubbele kleine nis
De dubbele kleine nis overspant 2 nissen van standaardbreedte. Deze nis is niet met behulp van schapjes onder te verdelen in vakken. De dubbele kleine nis wordt meestal in combinatie met het flessentableau (PR) toegepast. De combinatie van deze elementen maakt het mogelijk om flessen op een stijlvolle wijze schuin te presenteren. De hoogte stemt overeen met de hoogte van 2 lage nissen (VA) en met de hoogte van 3 kleine nissen (VC).

Afmetingen en gewicht 
Hoogte  : 32,3 cm. 
Breedte  : 79 cm.
Diepte  : 43 cm. 
Gewicht  : 60 kg. 
   
Opslagcapaciteit   
Maximale capaciteit in Bourgogneflessen van 75 cl. : 36 
Maximale capaciteit in Bordeauxflessen van 75 cl. : 48 
 
Prijs : € 153,00 incl. BTW Bestel >>>
 
 
 
PR Flessentableau
Het flessentableau maakt het mogelijk om in een "dubbele kleine nis" flessen onder een hoek te presenteren. De flessen liggen volledig in het zicht en de etiketten zijn leesbaar.
Afmetingen en gewicht 
Hoogte  : afgestemd op afmetingen dubbele kleine nis 
Breedte  : afgestemd op afmetingen dubbele kleine nis 
Diepte  : afgestemd op afmetingen dubbele kleine nis  
Gewicht  : 50 kg. 
   
Opslagcapaciteit   
Maximale capaciteit in Bourgogneflessen van 75 cl. : 7 
Maximale capaciteit in Bordeauxflessen van 75 cl. : 7 
 
Prijs : € 162,00 incl. BTW Bestel >>>
 
 
 
ME Rechter zijwand
De rechter zijwand vormt de zijwand van de meest rechts geplaatste lage nis (VA). Dit element kan bovenop een basishoek, op een andere rechter zijwand of links bovenop een nis worden geplaatst.
Voor de kleine nissen (VC) bestaat er een kleine rechter zijwand (MEC), voor de hoge nissen (VB) bestaat geen zijwand.

Afmetingen en gewicht 
Hoogte  : 48,5 cm. 
Diepte  : 43 cm. 
Gewicht  : 24 kg. 
   
Prijs : € 58,00 incl. BTW Bestel >>>
 
 
 
MEC Rechter zijwand klein
De rechter zijwand klein vormt de zijwand van de meest rechts geplaatste kleine nis (VC). Dit element kan bovenop een basishoek, op een andere rechter zijwand of links bovenop een nis worden geplaatst.
Voor de lage nissen (VA) bestaat er een kleine rechter zijwand (ME), voor de hoge nissen (VB) bestaat geen zijwand.

Afmetingen en gewicht 
Hoogte  : 32,3 cm. 
Diepte  : 43 cm. 
Gewicht  : 16 kg. 
   
Prijs : € 49,00 incl. BTW Bestel >>>
 
 
 
CA Afdekplaat
De afdekplaten zijn nodig voor de onbenutte openingen in de linker buitenwand van de diverse nissen.
Aarzel niet om ons te consulteren over het benodigde aantal.
Gewicht 
Gewicht  : 1 kg. 
   
Prijs : € 6,00 incl. BTW Bestel >>>
 
 
 
GAB Hoog hek
Hoog afsluitbaar hek voor de hoge nissen, om uw beste wijnen extra veilig op te bergen. Om een hek aan te brengen dient er te worden geboord.

Afmetingen en gewicht 
Breedte  : afgestemd op afmetingen hoge nis
Hoogte  : afgestemd op afmetingen hoge nis 
Gewicht  : 8 kg. 
   
Prijs : € 311,00 incl. BTW Bestel >>>
 
 
 


 
         
         
   Vinicase wijnrek opbouw       
   
 
Systeemopbouw

Om op eenvoudige wijze inzichtelijk te maken hoe een Vinicase wijnrek wordt opgebouwd leggen we dit aan de hand van de bovenstaande afbeelding uit. De rode getallen geven de volgorde aan.
Stap 1, plaats rechts onderaan een basishoek AB (nr. 1) (of ABS, de kleinere variant).      Stap 2, leg een bodemplaat EB (nr. 2) tegen de basishoek aan.      Stap 3, laat een lage nis VA (nr. 3) over de nok in het bodemvlak en in de uitsparing in de staande wand, van de basishoek AB (nr. 1), zakken.      Stap 4, plaats een rechter zijwand ME (nr. 4) bovenop de basishoek AB (nr. 1).      Stap 5, plaats een afdekplaat CA in de uitsparing, rechts bovenaan, van de lage nis AB (nr. 3). Laat vervolgens een lage nis VA (nr. 5) over de zojuist aangebrachte afdekplaat CA en in de uitsparing in de staande wand ME (nr. 4) zakken.      Stap 6, laat de hoge nis VB (nr. 6) over de nok in de bodemplaat EB (nr. 2) en in de uitsparing van de lage nis VA (nr. 5) zakken.      Stap 7, plaats bovenop zijwand ME (nr. 4) een lage zijwand MEC (nr. 7).      Stap 8, laat een kleine nis VC (nr. 8) over de nok op de lage nis VA (nr. 5) en in de uitsparing van zijwand MEC (nr. 7) zakken.      Stap 9, breng in de opengebleven uitsparingen afdekplaten CA aan.      Stap 10, breng desgewenst schappen TA aan in de diverse nissen.
 
         
 
   
Vinicase wijnrek "VA84"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 200 / 322 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 1.024 Bordeaux / 896 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 1.344 Bordeaux / 1.024 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 64 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 32 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 4.581,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 3.973,00 incl. BTW. en transport
Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA84

Vinicase wijnrek "VA83"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 151,5 / 322 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 768 Bordeaux / 672 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 1.008 Bordeaux / 768 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 48 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 24 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 3.621,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 3.115,00 incl. BTW. en transport
Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA83

Vinicase wijnrek "VA82"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 103 / 322 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 512 Bordeaux / 448 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 672 Bordeaux / 512 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 32 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 16 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 2.611,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 2.307,00 incl. BTW. en transport
Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA82

Vinicase wijnrek "VA74"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 200 / 282,5 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 896 Bordeaux / 784 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 1.176 Bordeaux / 896Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 56 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 28 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 4.075,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 3.543,00 incl. BTW. en transport
 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA74

Vinicase wijnrek "VA73"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 151,5 / 282,5 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 672 Bordeaux / 588 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 882 Bordeaux / 672 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 42 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 21 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 3.227,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 2.778,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA73

Vinicase wijnrek "VA72"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 103 / 282,5 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 448 Bordeaux / 392 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 588 Bordeaux / 448 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 28 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 14 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 2.329,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 2.063,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA72

Vinicase wijnrek "VA64"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 200 / 243 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 768 Bordeaux / 672 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 1.008 Bordeaux / 768 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 48 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 24 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 3.569,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 3.063,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA64

Vinicase wijnrek "VA63"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 151,5 / 243 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 576 Bordeaux / 504 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 756 Bordeaux / 576 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 36 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 18 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 2.783,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 2.441,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA63

Vinicase wijnrek "VA62"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 103 / 243 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 384 Bordeaux / 336 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 504 Bordeaux / 384 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 24 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 12 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 2.047,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 1.819,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA62

Vinicase wijnrek "VA54"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 200 / 203,5 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 640 Bordeaux / 560 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 840 Bordeaux / 640 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 40 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 20 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 3.0130 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 2.633,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA54

Vinicase wijnrek "VA53"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 151,5 / 203,5 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 480 Bordeaux / 420 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 630 Bordeaux / 480 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 30 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 15 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 2.389,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 2.104,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA53

Vinicase wijnrek "VA52"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 103 / 203,5 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 320 Bordeaux / 280 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 420 Bordeaux / 320 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 20 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 10 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 1.765,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 1.505,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA52

Vinicase wijnrek "VA44"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 200 / 164 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 512 Bordeaux / 448 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 672 Bordeaux / 512 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 32 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 16 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 2.507,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 2.203,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA44

Vinicase wijnrek "VA43"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 151,5 / 164 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 384 Bordeaux / 336 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 504 Bordeaux / 384 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 24 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 12 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 1.995,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 1.767,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA43

Vinicase wijnrek "VA42"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 103 / 164 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 256 Bordeaux / 224 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 336 Bordeaux / 256 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 16 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 8 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 1.413,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 1.261,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA42

Vinicase wijnrek "VA34"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 200 / 124,5 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 384 Bordeaux / 336 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 504 Bordeaux / 384 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 24 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 12 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 2.001,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 1.773,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA34

Vinicase wijnrek "VA33"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 151,5 / 124,5 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 288 Bordeaux / 252 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 378 Bordeaux / 288 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 18 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 9 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 1.531,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 1.360,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA33

Vinicase wijnrek "VA32"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 103 / 124,5 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 192 Bordeaux / 168 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 252 Bordeaux / 192 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 12 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 6 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 1.131,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 1.017,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA32

Vinicase wijnrek "VA24"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 200 / 85 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 256 Bordeaux / 224 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 336 Bordeaux / 256 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 16 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 8 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 1.425,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 1.273,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA24

Vinicase wijnrek "VA23"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 151,5 / 85 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 192 Bordeaux / 168 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 252 Bordeaux / 192 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 12 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 6 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 1.137,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 1.023,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA23

Vinicase wijnrek "VA22"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 103 / 85 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 128 Bordeaux / 112 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 168 Bordeaux / 128 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 8 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 4 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 849,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 773,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA22

Vinicase wijnrek "VA14"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 200 / 45,5 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 128 Bordeaux / 112 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 168 Bordeaux / 128 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 8 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 4 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 919,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 843,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA14

Vinicase wijnrek "VA13"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 151,5 / 45,5 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 96 Bordeaux / 84 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 126 Bordeaux / 96 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 6 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 3 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 743,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 686,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA13

Vinicase wijnrek "VA12"                                   Naar bestelformulier >>>
Afmetingen (h/b/d in cm.) : 103 / 45,5 / 43
Cap. in fl. van 75 cl. (rek conform afbeelding) : 64 Bordeaux / 56 Bourgogne
Cap. in fl. van 75 cl. (rek zonder schappen) : 84 Bordeaux / 64 Bourgogne
Aantal soorten (rek conform afbeelding) : 4 appellations / jaargangen
Aantal soorten (rek zonder schappen) : 2 appellations / jaargangen
Prijs rek (conform afbeelding) : € 567,00 incl. BTW. en transport
Prijs rek (zonder schappen) : € 529,00 incl. BTW. en transport

 Vinicase wijnoplegsysteem opstelling VA12
   

Wij richten al sinds 2002 wijnkelders in, we adviseren u, verzorgen het ontwerp, klimatiseren, leveren allerlei wijnrekken en zorgen voor de uitvoering van uw project. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 
Exaro ©