start   |   aanbiedingen   |   wijnrekken   |   wijnklimaatkasten   |   nieuwsbrief   |   informatie & advies   |   contact telefoon 035 - 694 50 04
         
         
 

Fondis PC15 wijnkelderdeur met geïntegreerde koeling

Exaro importeert al sinds 2004 de apparatuur van Fondis!

De PC15 is de meest praktische en compacte oplossing voor kleinere wijnkelders. De aluminium deur is voorzien van; een aluminium kozijn, RVS scharnieren en deurgreep, isolatie en een monoblock koeleenheid. De temperatuur wordt elektronisch geregeld en is op elk moment af te lezen op de display. Twee ventilatoren zorgen ervoor dat de lucht in de kelder voortdurend beweegt, zodat er geen warme of koude plekken ontstaan. De deur is uitgerust met een stoffilter en wordt stekkerklaar geleverd (inclusief kozijn), de deur hoeft enkel ingebouwd te worden. De ruimte waar de warme lucht wordt geloosd dient goed geventileerd te zijn en de temperatuur mag er nooit boven de 27°Celsius komen. Voor een vakkundig advies kunt u ons het beste bellen.

Luchtvochtigheidsregeling
De WineMaster voert overtollig vocht automatisch (door middel van verdamping) af. Wanneer de vochtigheidsgraad in uw wijnkelder aan de lage kant is, dan is de aanschaf van de Fondis Hygromaster aan te bevelen.
De Hygromaster zorgt ervoor dat de vochtigheidsgraad in kelders tot maar liefst 100 m³ tussen de 60 en 80% wordt gehouden, ideaal voor het langdurig bewaren van wijn. Het apparaat wordt simpelweg met behulp van het meegeleverde waterreservoir van gedemineraliseerd water voorzien. Een randgeaard stopcontact is noodzakelijk voor de stroomvoorziening. Daarna heeft u er bijna geen omkijken meer naar.


Plaats hier uw bestelling !
Winemaster PC15
- Koelcapaciteit* 12°C : 15 m³
- Enkel koeling en afvoer van overtollig vocht
- Enkel voor gebruik in binnenmuren
- Scharnieren links of rechts
Prijs : € 4.350,00 stuk incl. BTW. en transport
Hygromaster
- Bevochtigingscap. 60 - 80% : 100 m³
- Stroomvoorziening noodzakelijk
Prijs : Bezoek onze nieuwe site >>  
   
Plaats hier uw bestelling !
* Mits de kelder goed is geïsoleerd. Nadere informatie hieromtrent delen we graag met u.
 

Wijnkelder deur airco / airconditioner PC15

Specificaties PC15    
Koelcapaciteit* tot 12°C (geïsoleerde kelder). - 15 m³
Afm. over alles BxHxD in cm. - 200 x 75 x 25,5
Gewicht - 100 kg.
Koelvermogen - 450 Watt
Voeding - 230 - 240V/50 Hz
Geluidsniveau 1 / 3m. afstand - 42 / 40 dB
* Mits de kelder goed is geïsoleerd. Nadere informatie hieromtrent delen we graag met u.

Wijnkelder airco in deur afmetingen

Levering en levertermijn
De kosten voor het transport zijn bij de prijs inbegrepen. De levertermijn, indien u zelf de plaatsing verzorgt, bedraagt over het algemeen 1 á 2 weken na orderontvangst. Wanneer u de plaatsing via ons wilt laten uitvoeren dan zal deze termijn, afhankelijk van de omstandigheden en de te verrichten werkzaamheden, langer zijn. U dient dan minimaal op 3 á 4 weken te rekenen.


Installatie Winemaster
Houd bij de bouw van uw wijnkelder rekening met de afmetingen van de deur. De PC15 bestaat uit een deur en een kozijn ineen. De plaatsing kunt u het beste uitbesteden aan een vakman.
Op aanvraag kunt u de installatie, tegen betaling, ook door ons laten verzorgen.

 
         
Exaro ©