start   |   aanbiedingen   |   wijnrekken   |   wijnklimaatkasten   |   nieuwsbrief   |   informatie & advies   |   contact telefoon 035 - 694 50 04
         
         
 

Caveduke keuzemogelijkheden


Caveduke produceert al haar wijnkasten in eigen werkplaats in Barcelona. Naast de, met oprechte liefde voor het vak gemaakte, standaardproducten worden er de meest uiteenlopende varianten vervaardigd. Op deze pagina treft u informatie over de populairste keuzemogelijkheden aan.
 
 
Temperatuurhuishouding
Op basis van uw vereisten kunt u kiezen uit de onderstaande opties. Wijnkasten met een hoogte van minder dan 93 cm. zijn enkel als monotemperatuurversie leverbaar. Voor de hogere kasten is de keuze geheel vrij.
 
Monotemperatuur
Bedoeld voor het voor langere termijn opleggen van wijnen. De temperatuur is regelbaar tussen de 12°C en 19°C. 
Alle kasten die lager zijn dan 93 cm., worden standaard in deze uitvoering geleverd. Voor de hogere kasten is dit één van de mogelijke keuzes.
 
Multitemperatuur
In deze kasten zijn diverse "temperatuurzones" te onderscheiden. Onderin de kast is het enkele graden kouder dan bovenin. Deze kasten zijn ideaal voor het bewaren van meerdere soorten wijn op de gewenste serveertemperatuur.
Alle kasten die lager zijn dan 93 cm. kunnen niet in deze uitvoering worden geleverd. Voor wijnkasten van minimaal 93 cm. hoog, is dit één van de mogelijke keuzes.
 
Dualviteca ®
Mono- of multitemperatuurkast wanneer het u maar belieft, door simpelweg een schakelaar om te zetten. 
Deze optie is tegen een meerprijs van € 140 op wijnkasten met een minimale hoogte van 93 cm. leverbaar.
 
 
Interieur
In de meeste gevallen zal het standaard interieur van een Caveduke wijnkast uitstekend voldoen, Voor de veeleisende of professionele gebruiker zijn de onderstaande opties beschikbaar.

 

Vaste legger

Goed inzetbaar om wijnen langer op te bewaren. De flessen kunnen om en om gestapeld worden.
 
Prijs € 45 / stuk

 

Uitschuifbare legger

Goed inzetbaar in de horeca om diverse wijnen vanaf te serveren. De flessen kunnen niet gestapeld worden.
 
Prijs € 75 / stuk

 

Expositielegger

Goed inzetbaar in de horeca om de diverse wijnen te tonen. De flessen staan schuin, vlak voor het glas.
 
Prijs € 60 / stuk


Overig maatwerk
Naast de standaard variatiemogelijkheden is Caveduke tot zeer veel meer in staat. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een bepaalde kast dubbel zo breed uit te voeren, de foto rechts bovenaan toont daarvan een zeer geslaagd exemplaar. Aarzelt u in ieder geval niet ons uw speciale wensen voor te leggen. We zoeken graag uit hoe we u optimaal van dienst kunnen zijn.

 


Model Regent in dubbele uitvoering, restaurant in Delft.


Kleurstelling
Standaard worden de wijnkasten door Caveduke uitgevoerd in blank eiken. Naar wens zijn alle kasten tegen een meerprijs van € 140 eveneens in de onderstaande kleurstellingen leverbaar.


Esdoorn
 
Beuken
     
Kersen   Ceder
     

Mahonie 
 
EtimoeDeurafwerking
Caveduke wijnkasten zijn standaard uitgerust met een glasdeur met een rechte of klassieke afwerking, zoals hieronder afgebeeld. De meeste modellen zijn, tegen een meerprijs, uit te rusten met een volhouten deur of met een aluminium deurlijst.

 

Rechte deurafwerking

Veelal standaard en meestal zonder meerprijs verkrijgbaar. 

 

Klassieke deurafwerking

Veelal standaard en meestal zonder meerprijs verkrijgbaar. 

 

Aluminium deur

Op sommige modellen leverbaar.
 
Meerprijs € 250

 
         
Exaro ©