Terug naar de beginpagina - Home !

 

 

 

 

 

 

 

Bestelformulier Caveduke Palace

 

 

 

 

U kunt uw bestelling plaatsen door het onderstaande bestelformulier zo compleet mogelijk in te vullen en te verzenden. Na ontvangst en verificatie van de ingevulde gegevens ontvangt u van ons op korte termijn een opdrachtbevestiging.

 

De ingevulde gegevens zijn uitsluitend voor ons eigen gebruik en zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld.

 

 

 

 

1. Geef hier uw bestelling op.

 

Afbeelding niet bindend.

Caveduke Palace (basisuitvoering, zie foto), aantal exemplaren in (standaard is 1). Prijs : € 3.192 incl. BTW., verwijderingsbijdrage en standaardlevering.

 

Opties

 

Uitschuifbare leggers (set van 2, ter vervanging van 1 vaste legger).

Meerprijs per set : € 150,00 incl. BTW.

Uitschuifbare leggers worden standaard zo hoog mogelijk in de kast gemonteerd. Indien u een andere indeling wenst dan kunt u hierover een opmerking plaatsen in het opmerkingenveld onderaan deze pagina.

 

Expositie legger (ter vervanging van 1 vaste legger).

Meerprijs per stuk : € 60,00 incl. BTW.

Expositie leggers worden standaard zo hoog mogelijk in de kast gemonteerd. Indien u een andere indeling wenst dan kunt u hierover een opmerking plaatsen in het opmerkingenveld onderaan deze pagina.

 

Temperatuurregeling (maak een keuze)

 

Deurafwerking (maak een keuze)

 

Kleurstelling (maak een keuze)

 

  

 

 

 

2. Bezorging (gelieve uw voorkeur kenbaar te maken)

 

Standaardlevering, bij prijs inbegrepen

Levering in verpakking. U draagt zelf zorg voor het uitpakken en opstellen van de apparatuur en voor de afvoer van alle verpakkingsmaterialen.

Let op!   Uw voordeur dient zich op straatniveau te bevinden of per lift bereikbaar te zijn, indien dit niet het geval is dan is de verdiepingstoeslag van toepassing.

 

Extra service, kosten € 25

De bestelde wijnkast wordt stekkerklaar bij u afgeleverd en de verpakkingsmaterialen worden voor u afgevoerd. De plaats waar de kast moet worden opgesteld dient zich op dezelfde verdieping te bevinden als uw voordeur en moet vrij zijn van vaste obstakels (trappen, hoge drempels etc.).

Let op!   Uw voordeur dient zich op straatniveau te bevinden of per lift bereikbaar te zijn, indien dit niet het geval is dan is de verdiepingstoeslag van toepassing.

 

Verdiepingstoeslag, kosten € 90

Van toepassing indien uw bestelling op een andere dan de verdieping waarop op voordeur zich bevindt moet worden afgeleverd. U profiteert eveneens van alle faciliteiten van de extra service bezorging. De toeslag geldt ook wanneer uw voordeur zich niet op straatniveau bevindt en niet per lift bereikbaar is.

 

 

 

 

3. Betaalwijze

 

Aanbetaling 60%

Na ontvangst van dit bestelformulier ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging waarin alle orderdetails staan vermeld. Nadat wij uw aanbetaling hebben ontvangen worden de bestelde goederen conform uw wensen aan u uitgeleverd. Nadat de uitlevering heeft plaatsgevonden ontvangt u van ons een factuur welke u binnen 14 dagen dient te voldoen.

 

Geheel per vooruitbetaling

Omdat u heeft gekozen voor vooruitbetaling is er op uw order een betalingskorting van 3% van toepassing.

Na ontvangst van dit bestelformulier ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging waarin alle orderdetails staan vermeld. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen worden de bestelde goederen conform uw wensen aan u uitgeleverd. Nadat de uitlevering heeft plaatsgevonden ontvangt u van ons een factuur.  

  

 

 

4. Adresgegevens en contactinformatie

 

Naam / Bedrijfsnaam (verplicht veld)

:

Contactpersoon (alleen voor bedrijven)

:

Afleveradres (verplicht veld)

:

Postcode

:

Plaats (verplicht veld)

:

Land

:

Telefoon (verplicht veld)

:

e-mailadres (verplicht veld)

:

Factuuradres (indien anders dan afleveradres)

:

Postcode

:

Plaats

:

Land

:

 

 

 

 

5. Opmerkingen